Programare IT online

Metoda interactiva, bazata pe joc, socializare si comunicare pe zoom sau alte programe de conferinta online.
Profesori specializati, cu experienta in predare online.
Metoda de lucru urmeaza formatul creat de MIT, Khan Academy si profesionisti in domeniul IT.
Module de 5 saptamani cu sedinte de 2 ore, de 2 ori pe saptamana.
Initierea cursantilor in programare si pregatirea acestora pentru viitoare examinari.
Curs desfasurat din confortul propriei case.
Competitii pentru testarea cursantilor si pentru a ii ajuta sa formeze noua generatie de programatori.
Prezentare video: 

Cursuri IT sustinute online

 

Cursul online se adreseaza tuturor celor interesati sa invete programare din confortul propriei case. Studentii vor invata in mod practic, folosing aplicatii si programe pentru a creea proiecte unice prin folosirea liniilor de cod. Programa cursului este impartita in 3 categorii de nivele: incepator, intermediar si avansat.
Nivelul de Incepatori va folosi programele Scratch Jr si Scratch. Obiectivul acestor programe este de a introduce notiuni de baza ale programarii si pentru a creste interesul copiilor catre programare. II va ajuta pe cursanti sa inteleaga functiile logice si sa progreseze catre nivelul intermediar.
Nivelul Intermediar va aborda provocarea codului in o maniera simpla si distractiva folosind platform Khan Academy. Aceasta platforma ii va invata pe cursanti cum linia de cod afecteaza interfata programului si vor obtine o intelegere intermediara a limbajului de programare JAVA.
Nivelul Avansat introduce studentii in o lume a programarii care poate parea dificila daca nu au o cunostinta anterioara. Acest curs ii va invata cum sa construiasca un program pentru calculator, tableta sau telefon. Se vor folosi platformele Eclipse / Unity. Aceste doua platforme folosesc limbajele JAVA si C#, doua din limbajele cele mai folosite in anii recenti.

 

METODE DE LUCRU

Utilizam programe de conferinta online cu functionalitate dovedita, pentru a desfasura cursul intr-un mod sigur si eficient pentru a :

Creea proiecte pe diferitele platforme.

Edita, schimba si depana proiectele.

Depana proiectele altor studenti.

Testa erorile in proiecte.

Comunica in vederea imbunatatirii proiectelor.

 

STRUCTURA CURSULUI

Cursurile urmeaza structura anului scolar (septembrie – iunie) si este organizat in module de 5 saptamani cu sedinte de 2 ore, de 2 ori pe saptamana. Acest program a fost realizat pentru a a asigura un progres constant al cursantilor. Suportul pentru cursuri este folosit de MIT, Khan Academy Learning si  profesionisti IT cu mai mult de cincisprezece ani de experienta in programare si experienta in predare.