Programare IT adulti

Metoda interactiva, cu experimentation, socializare si comunicare.
Profesori specializati in lucrul cu adulti.
Metoda de lucru urmeaza formatul creat de MIT, Khan Academy si profesionisti in domeniul IT.
Module de 5 saptamani cu sedinte de 2 ore, de 2 ori pe saptamana, adaptat cursantilor.
Initierea cursantilor in programare si pregatirea acestora pentru viitoare examinari.
Un spatiu prietenos si deschis, in care experienta nu este necesara.
Competitii: pentru testarea Adultilor si pentru a ii ajuta sa pregatit dvs pentru lucru de programatori.

Cursuri IT pentru adulti

 

Cursul pentru adulti vor invata aplicarea si functiile codului folosind programe pentru a creea proiectele proprii. Programa acestui curs este impartita in 3 categorii: Incepator, Intermediar si Avansat.

Nivelul Incepator va folosi platform Khan Academy pentru a ii introduce pe cursanti limbajului de programare Java. Mediul simplu de lucru ii va ajuta sa inteleaga functiile logice si va permite testarea si vizualizarea  codului in timp real.

Nivelul Intermediar ii va introduce pe cursanti limbajului de programare C# folosind aplicatia Ready Maker. Acest program va introduce notiunile de editare in C# si animatie cu functii si teste logice prin editarea proiectelor, crearea personajelor si interactiunea studentilor cu programul.

Nivelul Avansat ii va invata pe cursanti cum sa construiasca un program pentru calculator, tableta sau telefon. Se vor folosi platformele Eclipse / Unity. Aceste doua platforme folosesc limbajele JAVA si C#, doua din limbajele cele mai folosite in anii recenti.

 

METODE DE LUCRU

Crearea proiectelor pe diferitele platforme.

Editarea, schimbarea si depanarea proiectelor.

Depanarea proiectelor altor studenti.

Testarea erorilor in proiecte.

Brainstorming pentru imbunatatirea proiectelor.

Crearea software.

Depanarea software.

 

STRUCTURA CURSULUI

Cursul este organizat in module de 5 saptamani cu sedinte de 2 ore, de 2 ori pe saptamana, cu un orar adaptabil nevoilor studentilor. Acest program a fost realizat pentru a a asigura un progres constant al cursantilor. Suportul pentru cursuri este folosit de MIT, Khan Academy Learning si  profesionisti IT cu mai mult de cincisprezece ani de experienta in programare și experienta in predare.