0234.530.970

0234.581.135

BACAU ECO-CITY 2010

PROIECT FINANTAT DIN FONDUL PENTRU MEDIU
REZULTATELE PROIECTULUI

Imbunatatirea calitatii mediului ambiant in urma implementarii proiectului (indicatori de calitate apa, aer, sol, etc.)
Conceput sub forma unui demers instructiv educativ, proiectul s-a axat  pe latura teoretica cât si practica in ceea ce priveste protectia mediului.
Actiunile realizate in cadrul proiectului au jutat grupul tinta sa constientizeze importanta activitatilor de protectie a mediului inconjurator.

 

Dezvoltarea bazei materiale si logistice si facilitati de lucru (investitii in imobilizari corporale si necorporale aferente proiectului)
In cadrul proiectului au fost achizitionate, pentru buna desfasurare a activitatilor, un laptop un videoproiector,un server si o camera video.

 

Rezultate specifice (contributii ale proiectului in dezvoltarea procesului propriu de productie, acorduri de colaborare cu alte institutii si persoane, resurse atrase prin participari in cadrul altor programe si lista lucrarilor elaborate in cadrul proiectului).

 

Obiectivul general al proiectului:
„Bacau – Eco City” este un proiect de educatie ecologica si constientizare a elevilor si a societatii in general, privind protectia mediului si responsabilitatea sociala.
In cadrul actiunii de constientizare Ziua Pamantului 30 mai 2010 participantii au participat la un concurs cu premii de skate –board ,sloganul pentru acest eveniment a fost NU STA IN CASA - FA MISCARE ! si a fost stabilit  de catre echipa de implementare si elevi in cadrul workshopurilor. Concursul  cu premii pentru skateri a avut loc  in  PACUL CANCICOV aleea centrala intre orele 14-15 actiune ce a fost coordonata de elevele ANDREEA ACHIVEI si CORINA NASTASE si s-a desfasurat cu sprijinul firmei OLEAK- SHOP SRL BACAU.

 

Acorduri de colaborare cu alte institutii si persoane
Pentru implementarea proiectului Bacau – Eco City Asociatia REPERE a incheiat 7 PROTOCOALE DE COLABORARE cu urmatoarele institutii
1.Institutia Prefectului Bacau
2. Consiliul Judetean Bacau
3. Agentia pentru Protectia Mediului Bacau
4. Agentia Regionala pentru Protectia Mediului
5. Primaria Bacau
6. Directia Judeteana de Tineret Bacau
7. Inspectoratul scolar judetean Bacau

 

In cadrul proiectului s-au incheiat 8 CONTRACTE DE PARTENERIAT si 64 de contracte de contracte de voluntariat cu elevii si 16 contracte de volutariat cu profesorii coordonatori. Partenerul UNIVERSITATEA BACAU a fost  inlocuit cu COLEGIUL NATIONAL GHE VRANCEANU si s-a semnat contract de parteneriat.

Galerie foto proiect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD