0234.530.970

0234.581.135

Centrul Cambridge

CENTRUL CAMBRIDGE ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge, testari pentru CAE si IELTS, consultanta psiho-pedagogica si financiara pentru Studii Universitare in Marea Britanie. Centrul face parte din Asociatia pentru Integrare Europeana REPERE.

REPERE este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat pentru femei. Asociatia a fost infiintata la 12 martie 2002.

CENTRUL CAMBRIDGE este formator recunoscut de Cambridge ESOL Examinations pentru pregatire in scopul obtinerii certificatelor Cambridge™.

 

Oferim:

• Consultanta gratuita psiho-pedagogica si financiara pentru studii in Marea Britanie.

• Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge First Examination (FCE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

• Cursuri de limba engleza pentru obtinerea Certificatului International Cambridge Advanced Examination (CAE) -> cursuri pentru tineri si adulti.

• Cursuri de limba engleza pentru obtinerea International English Language Testing System (IELTS) -> cursuri pentru tineri si adulti.

• Cursuri de limba engleza cu obtinerea Certificatului Profesional de Comunicare în Limba Engleza la nivel intermediar  -> cursuri pentru companii.

• Cursuri de limba engleza – Business pentru obtinerea Certificatelor BULATS -> cursuri pentru companii.

• Cursuri de limba engleza Military English cu obtinerea Certificatului Profesional de comunicare în limba engleza la nivel intermediar -> cursuri pentru armata.

• Cursuri de limba engleza pentru copii in scopul obtinerii Certificatelor Cambridge Junior 8-11 ani.

 

WEBSITE: www.cambridgecentre.ro

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD